Evenementenkalender

Op deze kalender komen alle activiteiten en evenementen in het dorp Ledeacker door het jaar heen, ook op lange termijn. Zo kunnen verenigingen die iets willen organiseren duidelijk zien of op de gewenste datum reeds een ander evenement in Ledeacker is gepland.

Voor alle verenigingen is het dus nuttig als hun evenementen op deze lijst vermeld staan. Meld je evenement dus aan bij webmaster(at)dorpsvereniginghetleker.nl.

Dinsdag 23 mei 2017
CDA Dorpenronde in Ledeacker

Het CDA bezoekt alle zeven dorpen van de gemeente Sint Anthonis om ideeën en opvattingen te polsen over wat er in de dorpen goed gaat en wat er nog beter kan. De bijeenkomst "Kansen Zien" voor de inwoners van Ledeacker vindt plaats op dinsdag 23 mei in 't Dorpshuus, van 20.00 tot 22.00 uur. De agenda voor deze avond: korte kennismaking met elkaar, interactieve quiz over de rol van de gemeente en inventarisatie van de ideeën die er leven in Ledeacker.
Bent u verhinderd en wilt u toch meedenken? Stuur gerust een mailtje met uw ideeën: kansenzien@cdasintanthonis.nl.

Zaterdag 27 mei 2017
Ophalen oud ijzer

In verband met de kermis wordt het oud ijzer deze keer verzameld in een container op het kerkplein

Zaterdag 27 mei 2017
Start kermis

Start van de kermis bij Oele Tôn's Gasterij met een gezellige Lekerse avond

Zondag 28 mei 2017
Opening kermis

Opening van de terras om 14.00 uur op het terrein op de Stippent met gezellige middag en gratis koffie en thee. Het terras blijft open tot 19.00 uur en de bediening is dit jaar in handen van de buurtvereniging van de Dorpsstraat. Evenals vorig jaar is het de bedoeling de kermis gezamenlijk te openen rond 15.00 uur. Kinderen worden verzameld met de Sillybus die vanaf 13.30 start bij Fietsenhuis Theo Aben, via Kerkplein, Past. Van de Vaartweg, Speelveld Den Dries, De Nullen, Toven, De Quayweg en Hoenderstraat om op 14.45 uur aan te komen op het kermnisterrein. Om 15.30 uur is er een loterij voor alle aanwezige kinderen.

Maandag 29 mei 2017
Kermisactiviteit

Tussen 18.30 en 19.30 uur draait het Rad van Fortuin. Alle aanwezige kinderen kunnen meedoen en leuke prijzen winnen.

Dinsdag 30 mei 2017
Afsluiting kermis

Van 18.30 tot 19.30 uur gratis koffie, thee en ranja met om 18.45 uur een leuke loterij voor de kinderen.

Woensdag 31 mei 2017
Busreis KBO

Vertrek 8.45 uur bij de kerk

Zondag 9 juli
Dorpsbarbecue

Start met koffie om 16.00 uur. Barbecue omstreeks 17.0 uur. Inschrijven vanaf juni via bankoverschrijving.

Lekerse brunch door KBO en Hoenders

De Hoenders en KBO organiseren een brunch in 't Dorpshuus voor alle inwoners van Ledeacker. Noteer deze datum vast in je agenda.

15/16/17/20/22/23/24 september
Toneeluitvoering bij de rômfabriek

Gezamenlijke toneeluitvoering van de Oplose, Westerbeekse en Ledeackerse toneelverenigingen op locatie Den Hoek.

18 - 23 september 2017
Tennis & jeu de boulestoernooi

Vanaf 18 september beginnen de voorrondes weer van het Lekers gesloten tennistoernooi. De finales vinden plaats op zaterdag 23 september, wanneer zich ook het Lekerse jeu de boules toernooi zal afspelen.

13 oktober 2017
Pubquiz